Aprilsnarr: Go'2 grill lanserer tyggegummi med smak av fire signaturretter!

I samarbeid med våre leverandører lanserer Go’2 grill fire tyggegummi med smaken av våre fire signaturretter: All-in Meat, All-in chicken, Juicy Lucy og Hot Pepper!

Hvem ønsker vel ikke prøve en tykk og saftig tyggegummi, med smak av biffstrimler, bacon og BBQ saus? Eller en tykk og saftis tyggegummi med smak av pepperbiff, løkringer, ost og bacon?

"Tyggegummi med smak av våre fantastiske signaturretter er noe vi har samarbeidet med våre leverandører om lenge. Dette fordi vi ønsker at alle skal ha den gode smaken av våre signaturretter raskt og enkelt tilgjengelig når de måtte ønske.”

Tyggegummien er allerede kjørt ut og levert av Servicegrossistene og selges hos din lokale Go’2grill i et begrenset opplag! Oversikt her

Vi gleder oss til å se hvordan denne tas i mot av våre gjester, som trolig allerede har funnet sin favoritt blant signaturrettene, og se om tyggegummien også faller i smak.

*Go’2 grill er et landsdekkende serveringskonsept fra Systemkjøp AS med hovedvekt på burgere av storfe, kylling, fisk og grønnsaker.






Guest User